Υπηρεσιες Πραγματογνωμοσυνης


Η MeteoMarine πέρα από την πλούσια εκπαιδευτική της δραστηριότητα στο τομέα της Ναυτιλίας, δημιούργησε και προσφέρει μία νέα υπηρεσία καιρικής πραγματογνωμοσύνης σε περιπτώσεις ναυτικών ατυχημάτων ή διενέξεων. 

Η MeteoMarine είναι σε θέση να παρέχει στις ναυτιλιακές εταιρίες εμπεριστατωμένη μελέτη των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια ενός πλου, σε περιπτώσεις που αμφισβητούνται οι μετρήσεις των καιρικών συνθηκών από το πλοίο ή σε περιπτώσεις όπου είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μέσω της πολυετούς εμπειρία μας στον τομέα της Ναυτικής Μετεωρολογίας είμαστε σε θέση να μελετήσουμε και να αναλύσουμε οποιαδήποτε περίπτωση, εστιάζοντας σε όλες τις επίσημες πηγές μετεωρολογικών πληροφοριών μέσα από το αναλυτικό αρχείο μας. 

Έτσι μπορούμε να αναλύσουμε τις πραγματικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε μία περιοχή, σε περιπτώσεις όπου αμφισβητούνται οι μετρήσεις του ίδιου του πλοίου. Αυτό γίνεται αξιοποιώντας όχι μόνο τις επίσημες καιρικές αναλύσεις αλλά και δορυφορικά δεδομένα στα οποία και πραγματοποιούμε ειδική επεξεργασία, μετρήσεις από παραπλέοντα πλοία, τσαμαδούρες και τις προγνώσεις των εγκυρότερων παγκοσμίων μοντέλων αριθμητικής πρόγνωσης καιρού. 

Ο συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων μάς παρέχει τη δυνατότητα να έχουμε μία ακριβή και λεπτομερή καταγραφή των καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. 

Το κόστος της υπηρεσίας καθορίζεται ανά περίπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger